WanOrde Praktijk voor Persoonlijke Ontwikkeling

COACHING

 

WanOrde Praktijk kan door middel van diverse vormen van coaching je helpen bij jouw zelfontwikkeling. En dit kan OOK ONLINE gebeuren door middel van video-chat. 

In een kennismakingsgesprek wordt gekeken wat jouw persoonlijke doelen zijn. Dit kan op allerlei gebieden. 

* Persoonlijke doelen: angsten aanpakken, meer zelfstandigheid of zelfvertrouwen ontwikkelen, financieel de touwtjes in handen krijgen etc 

* Ouderschap: kinderen opvoeden gaat nou eenmaal niet vanzelf. Van baby tot en met tiener en zelfs daarna nog kun je met vragen komen te zitten en is het fijn te kunnen overleggen of tips te krijgen. 

* Zakelijk: leiding durven nemen, mensen aansturen, een helder overzicht krijgen. 

* Spiritueel: hoe gevoelig ben je voor anderen, hoe ga je daarmee om, wat is je hogere plan, hoe sta je in de wereld. 

* Theater: WanOrde geeft ook coaching op gebied van theater zoals stem&voordracht, plankenkoorts, theaterlessen etc. Zie hiervoor de pagina over THEATER


Werkwijze  

Als jouw doelen helder zijn, of juist als ze nog helder moet worden want dat kan ook een doel zijn, wordt er een invulling aan de coaching gegeven. Dit kunnen gesprekken zijn, opdrachten, coaching-sessies op basis van theater of met paarden (equine coaching) (zie hieronder voor meer uitleg). 

WanOrde gaat altijd uit van uitdagingen en als jij klaar bent om de uitdaging aan te gaan, zoeken wij samen met jou naar de passende weg waarop. Daarbij staan jouw mogelijkheden centraal, maar zoeken we ook samen soms de grenzen een beetje op. Er wordt dus samen gekeken naar waar jij je prettig bij voelt, al zal de coaching je soms ook vragen buiten je veilige bubbel te gaan. Want dat is  wel nodig om een mate van groei te krijgen. Dit wordt uiteraard goed voorbereid en begeleid.