WanOrde Praktijk voor Persoonlijke Ontwikkeling

Buiten Leven Therapie

De naam zegt het eigenlijk al. Bij Buiten Leven therapie ben je lekker buiten! WanOrde beschikt over een eigen mini-dierentuin genaamd MeijerZoo. Hier lopen konijnen, kippen, cavia's, landschildpadden en duiven rond. Ook zijn we bezig met het opzetten van een moestuin waar vanaf ongeveer voorjaar 2021 in gewerkt kan worden. 

BuitenLeven therapie is voor iedereen die behoefte heeft om lekker buiten bezig te zijn. Of bij lekker weer gewoon ontspannen tussen de dieren te zitten. het is ook mogelijk om tijdens de BuitenTherapie een meditatie te krijgen of een coachingsgesprek te hebben. 

Een sessie BuitenLeven is ongeveer een uur. Daarin zit indien gewenst het klaar maken van het voer van de dieren, het voeren zelf, en op termijn dus het werken in de moestuin. Voor de echte handen-uit-de-mouwen-stekers is het ook mogelijk te helpen bij het schoonmaken. Bij langdurige therapie is het mogelijk om je eigen tuintje te hebben. We bekijken per sessie wat er aan opbrengst is van evt eieren, groente of fruit wat er mee genomen kan worden.